17 jul 2014

Vloer laten leggen Den Helder

0 Reacties

U heeft een nieuwe vloer uitgekozen en wilt deze laten leggen door een vakman? Kies dan voor De Jong Houtenvloeren in Den Helder, de professionals in het leggen van vloeren. Als u een aanzienlijk bedrag uitgeeft aan een vloer wilt u natuurlijk dat deze er perfect bij komt te liggen. U moet er immers dagelijks naar kijken. Kies er daarom altijd voor om de vloer te laten leggen.

Ons team heeft jarenlange ervaring en beschikt over de juiste materialen om uw vloer tot in de puntjes te verzorgen. Neem dus geen genoegen met minder en kies voor De Jong uit Den Helder.

Welke vloeren kunt u door ons laten leggen?

  • Massief houten vloeren (alle houtsoorten)
  • Parketvloeren
  • Laminaatvloeren

Onderhoud

Een houten vloer heeft onderhoud nodig. Wanneer u de vloer door ons heeft laten leggen, kunnen wij daarna desgewenst het onderhoud op ons nemen. Dan weet u zeker dat u zonder problemen een zeer lange tijd kunt genieten van uw vloer.

Vloer kopen

U weet nog niet welke vloer u wilt laten leggen? U kunt bij ons terecht voor het kopen van een vloer. We bieden een zeer brede keuze in vloeren en kunnen u adviseren over welke vloer het beste bij uw situatie past. Tevens kunnen we een bestaande vloer een tweede leven bezorgen met een gedegen renovatie.

[begin]