Over Ons

Kwaliteit als uitgangspunt

De Jong Houtenvloeren is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen, leggen, afwerken, repareren en schuren van alle soorten houten vloeren.

Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zijn wij in staat om uw houtenvloer zo te leggen, te schuren en af te werken zoals u dat wilt. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in heel Nederland en hebben al meer dan 15 jaar ervaring in dit vakmanschap.

Gezien het huidige aantal soorten houtenvloeren en de daarbij behorende producten zoals: plinten, onderhoudsolie en lak, was en olie kunnen wij indien gewenst met stalen bij u thuis komen. Op deze manier kunnen wij u een gedegen advies op maat geven.

Eventueel bezoekt een van de medewerkers uw huidige of toekomstige huis of bedrijfspand om relevante zaken te bespreken. Aan het vrijblijvend bezoek aan de ruimte die voorzien moet worden van een houten vloer bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte inclusief een gedegen advies met betrekking tot alles wat bij uw nieuwe vloer komt kijken.

Wilt u meer weten over onze werkwijze dan kunt u op een van de links klikken in het linker menu. Wanneer u verdere informatie wilt hebben zoals de prijs of andere zaken met betrekking tot uw houtenvloer dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, mailen of een bericht achterlaten op deze website.

 

 

Contact

Heeft u vragen, bent u benieuwd naar ons assortiment of heeft u dringend behoefte aan onderhoud of een reparatie van uw nieuwe vloer.