Schadeherstel houten vloeren Den Helder

Schadeherstel houten vloeren Den Helder

U heeft schade aan uw houten vloer? Dat is erg vervelend, maar geen directe reden tot paniek. De Jong is de specialist in schadeherstel van houten vloeren in Den Helder en omstreken. Natuurlijk is niet één schadegeval exact hetzelfde, maar de schadeherstel-specialisten van De Jong houten vloeren hebben de kennis en ervaring om de beschadigde vloer te herstellen. Bij een kleine schade kunnen we u adviseren over hoe u deze zelf kunt herstellen.

Vloeren

We hebben ervaring met het herstellen van alle denkbare schade aan alle soorten houten vloeren, van eiken tot teak en van grenen tot naaldhout. Tevens vallen parket en laminaat binnen onze expertise. Het kan natuurlijk voorkomen dat herstellen geen optie is en dat de vloer moet worden vervangen. Ook dan kunt u vertrouwen op het vakmanschap van de Jong.

Schades

wij plegen herstel bij onder andere de volgende schadegevallen:

  • schade door brand en/of rook
  • schade door water, bijvoorbeeld na een lekkage
  • schade veroorzaakt door mensen, bijvoorbeeld na een inbraak of bij een verhuizing

Verzekering

In de meeste gevallen kunt u de kosten van de schade aan uw houten vloer terugkrijgen via uw verzekering. Het is wel aan te raden om de verzekeraar zo snel mogelijk te benaderen en in te lichten over de opgelopen schade. Dan kunt u gelijk achterhalen welke verzekering u moet aanspreken, want niet elk type houten vloer valt onder dezelfde verzekering. Als de verzekeraar voor de aanvang van het schadeherstel eerst een schaderapport wil ontvangen, kunnen wij dat rapport verzorgen.

Of het nu gaat om schadeherstel, een volledige renovatie, een compleet nieuwe vloer of onderhoud aan een bestaande vloer, De Jong houten vloeren in Den Helder zorgt dat uw vloer in orde komt.