17 jul 2014

Houten vloeren repareren Den Helder

0 Reacties

Uw houten vloer is beschadigd? De Jong uit Den Helder is de specialist in het repareren van houten vloeren, parket- en laminaat vloeren. In de loop der jaren zijn we elk type schade wel een keer tegengekomen, daardoor hebben we de kennis en ervaring om de vloer op professionele wijze te repareren. Mocht de beschadiging te groot zijn om te repareren, dan behoort een complete renovatie natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wat kunnen we repareren?

  • Waterschade, bijvoorbeeld door een lekkage van het dak of een afvoer van een apparaat in huis. De vloer staat wellicht bol of er zijn lelijke plekken ontstaan.
  • Brandplekken, door de open haard of door rook
  • Krassen en deuken, door hakken of het verplaatsen van meubelen

Na de reparatie is er niets meer te zien van de schade en ziet u vloer er weer als nieuw uit.

Kosten repareren

De kosten van het repareren zijn doorgaans te verhalen op uw verzekering. Mochten deze om een inspectie vragen? Dan kunnen wij die uitvoeren en de verzekeraar voorzien van de gevraagde informatie.

Nieuwe vloer

Als repareren of renoveren geen optie zijn, kunnen wij ook een volledig nieuwe vloer leveren. In onze winkel in Den Helder vindt u een groot aantal voorbeelden en stalen. Ook kunnen wij u vakkundig adviseren bij uw keuze. Houten vloer repareren, renoveren of vervangen, bij De Jong Houtenvloeren zit u altijd goed.

[begin]