Houten vloer leggen Den Helder

Houten vloer leggen Den Helder

Een houten vloer is een flinke investering. Laat daarom uw houten vloer leggen door de vakmensen van De Jong uit de Helder. Wij beschikken over de ervaring (ruim 15 jaar) en het juiste gereedschap om de perfecte houten vloer neer te leggen. Een vloer waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten. U kunt erop vertrouwen dat wij alleen werken met de beste materialen, hetgeen de levensduur van uw vloer zeker ten goede komt.

Alle soorten hout

Of nu heeft gekozen voor een vloer van eiken (nieuw of antiek), essen, esdoorn, beuken of kersenhout, wij zorgen ervoor dat de vloer op een nette en professionele manier wordt gelegd. Ongeacht de houtsoort. Ook voor het leggen van parket en laminaat is De Jong het juiste adres.

Het leggen van de houten vloer:

  • aanbrengen ondervloer van hoogwaardig materiaal
  • de houten vloer leggen
  • eventueel knoesten opvullen met het juiste hout
  • afwerking (schuren en in de olie zetten of eventueel van een laklaag voorzien)
  • plinten leggen
  • optioneel: convectorput aanleggen

Vloeren voor zakelijk en particulier

Wij leggen houten vloeren voor particulieren en bedrijven in Den Helder en omgeving. Van woonkamer tot bedrijfspand met De Jong weet u zeker dat de vloer goed ligt. Tevens is het mogelijk om bij De Jong een houten vloer te kopen. In ons pand in Den Helder kunt u verschillende voorbeelden en stalen bekijken. Er is altijd een vloer die bij uw interieur past.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan voor uw klaar met gedegen en eerlijk advies.