Diensten

Header-diensten

Houtenvloer leggen

Deze dienst staat bij ons hoog in het vaandel. Daar waar vele denken dat dit wel even gedaan is valt dat nog wel mee. Het leggen van een houtenvloer vergt vakkundigheid. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een houtenvloer, lamel parket of laminaat wilt aanschaffen die ook door opgeleid en vakkundige medewerkers word gelegd. Of het nu gaat om een sporthal, kantoor of woning het maakt voor ons niets uit.

Tevens beschikken wij over alle vereisten materialen die de kwaliteit van uw vloer bevorderen. Gezien de ervaren medewerkers en de juiste materialen kunnen wij uw vloer beter, efficiënter en vakkundiger leggen dan iemand met weinig of geen ervaring. Omdat een houtenvloer een investering is in uw bedrijf of huis adviseren wij u om dit door ons te laten uitvoeren wanneer u een vloer bij ons heeft aangeschaft.

Wanneer wij uw vloer leggen zullen wij ook de juiste tussenvloer aanbrengen en verzorgen wij de bijbehorende afwerking. Wanneer u eventuele knoesten wilt laten dichten kunnen wij dit met speciale houtkit opvullen met zaagsel van het desbetreffende houtsoort. Ook zullen wij de plinten plaatsen, uw houtenvloer schuren en lakken of oliën. Ook kunnen wij voor u een convectorput of een convectorrooster ontwikkelen.

 

Renovatie van de vloer

U kunt ook bij ons terecht wanneer u al beschikt over een houtenvloer. Wanneer uw vloer slijtage vertoond is het van belang om de vloer tijdig te laten schuren. Afhankelijk van de huidige staat van uw vloer is het mogelijk om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Door uw vloer te schuren halen wij de lak, was of olie van uw vloer af inclusief 1 à 2 millimeter hout. Hierdoor word uw vloer weer helemaal vlak en eventuele vellingen worden schoongemaakt. Wanneer dit schuurproces is voltooid kan de nieuwe lak, was of olie worden aangebracht.

Wanneer uw vloer is geschuurd is dit de ideale mogelijkheid om uw vloer aan te passen aan uw eventuele vernieuwde interieur. Een dergelijke behandeling van uw houtenvloer is dus de laatste stap van een eventuele verbouwing. Wanneer u zelf de vloer gaat schuren is er een verhoogd risico aanwezig dat er fouten gemaakt gaan worden omdat dit vakwerk is. Het zal ons niet de eerste keer gebeuren dat wij een vloer moeten schuren die door particulieren is geschuurd en waarbij het mis is gegaan. Om deze problemen te vermijden kunnen wij uw vloer laten schuren door zeer ervaren medewerkers die gebruik maken van geavanceerde machines die uw vloer weer als nieuw maken.

 

Verkoop

U kunt ook bij ons terecht als u van plan bent om een nieuwe houtenvloer aan te schaffen. Wij komen dan met stalen bij u langs en dankzij ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij elke vloer leveren, leggen, afwerken en onderhouden voor een gunstige prijs.